Te-ai decis ca nunta ta să arate asemeni celor din Toscana, Italia. Ți-ai făcut temele, ai creat moodboard-uri și te-ai inspirat pentru a te asigura că o să ai parte de nunta italiană de vis. Dar cum poți face asta la un nivel superior? Ei bine, răspunsul este în toate retușurile suplimentare care vor face ca evenimentul tău să fie unul aşa cum îți doreşti.

Oaspeții tăi vor aprecia toate eforturile pe care le-ai depus pentru a-i ajuta să aibă o experiență memorabilă şi valoroasă. Am creat un amestec de detalii subtile, accente  tradiționale și idei ieșite din cutie pentru a te ajuta şi inspira în planificarea unei nunți remarcabile.

În primul rând, papetaria de nuntă trebuie să fie personalizată astfel încât să reflecte starea evenimentului tău. Invitațiile oficiale, locațiile, save the date-ul și grafica meniurilor vă vor ajuta să stabiliți tonul. Poți opta pentru modele care sunt inspirate de regiunea, locul sau zona care reflectă frumusețea destinației. Gândește-te doar la papetăria naturală în stil rustic pentru o nunta ca în podgoriile toscane…

În al doilea rând, decorarea nunții de inspirație italiană și amenajarea mesei ar trebui să includă natura splendidă și diversă, bogăția arhitecturală unică. Locurile istorice găsite în Italia sunt de fiecare dată de o frumusețe aparte. Nunta ta ar trebui să transmită în totalitate această bogăție prin încorporarea elementelor din tradiții şi natură.

De luat în considerare sunt mesele lungi pentru o senzație de adunare de familie. Elemente ale naturii, cum ar fi viță de vie și frunze de struguri sunt recomandate pentru o experiență ca în Toscana. Frunzișul, ghirlandele verzi luxuriante vor completa în mod elegant amenajarea mesei. De asemenea, sticle de ulei de măsline în miniatură și săpunurile sunt accesori ce dau un plus de personalitate.

Un alt aspect important este tortul de nuntă care trebuie să fie tradițional şi captivant. Vă punem la dispoziție câteva deserturi delicioase specifice care vor marca memoria papilelor gustative pentru toată lumea: Millefoglie, Cannoli Tower și Gelato Cart. Să nu uitați și de bar: Limoncello, vinul italian și Prosecco sunt elemente indispensabile ce garantează atmosfera veridică a nunții italienești.

O superbă Vespa sau o mică maşină Fiat 500 nu trebuie să lipsească. Folosește această notă italiană esențială pentru a face cabina foto a viselor tale și ale invitaților tăi! Oaspeții vor fi încântați să ia acasă o poză de nuntă „autentică” lângă o Vespa în oricare dintre minunatele fundaluri italienești!

Cu siguranță există mai multe idei, mai ales că tradițiile și cultura Italiei sunt atât de diverse. Sperăm că v-a ajutat selecția noastră.

Spor la inspirație şi o nuntă de vis ca în Toscana!

Subscribe to our free newsletter

Dacă vrei să fii primul care află când adăugăm ceva nou la colecția noastră, abonează-te la newsletter-ul nostru.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

    * Add notice about your Privacy Policy here.