Curs Online Gratuit
cum să imiți caligrafia

Ți se pare complicat să folosești un toc și o penița? Nu îți face griji! Pentru acest curs ai nevoie doar de:

  • coli de hartie sau agende
  • orice instrument de scris
  • materialele mele gratuite

Inscrie-te acum
și primești acces gratuit la cursul online gratuitDacă ți-a plăcut mereu scrisul, dacă ești pasionată de artă, dacă ți-a plăcut mereu să creezi lucruri sau ți-ai dori să devii mai creativ/ă, acest curs include tot ce ai nevoie pentru a te iniția în arta caligrafiei.

Here’s what you get…

Acces GRATUIT la cursul meu video online “cum să imiți caligrafia”.

Lista cu materialele necesare pentru a învață caligrafia modernă și link-uri directe către magazinele de unde le poți achiziționa.

Materiale gratuite și informații utile trimise pe e-mail care să te ajute să evoluezi în arta caligrafică.

Poți începe chiar de astăzi călătoria ta în arta caligrafiei!

Dacă îți dorești să obții rezultate similare cu caligrafia modernă, dar fie nu ai timp sau răbdare să o înveți, atunci acest curs este pentru tine!

Vei învăța cum să imiți caligrafia cu ajutorul unui simplu creion, pix sau marker.

Testimoniale

100% Clienti multumiti

“M-am bucurat de fiecare curs in parte. Faptul ca este structurat pe grupuri de litere m-a ajutat enorm sa fiu consistenta si sa ma tin de curs. Datorita jobului, am exersat in ultimele 2 saptamani doar cate 20 -30 minute pe zi si deja se poate observa o imbunatatire. Multumesc, Corina!”

Elena –

“Mi-am dorit mereu sa invat caligrafia, dar nu am stiut niciodata de unde sa incep, mereu mi s-a parut foarte complicat. Acest curs m-a ajutat sa invat lucrurile de baza ale caligrafiei si m-a inspirat sa nu ma opresc aici. Pe viitor, imi doresc sa invat sa manuiesc si tocul de caligrafie si penita.“

Catalina N. –

“Pe o scara de la 1 la 10, ofer acestui curs de imitare a caligrafiei nota 10 din tot sufletul. Am primt explicatii si resurse excelente! Tutorialele sunt detaliate si bine structurate, nici nu simti ca inveti ceva nou. Se prezinta fiecare lucru care trebuie facut pentru a realiza literele. Multumesc pentru ghidul gratuit! Am invatat extrem de multe!”

Loredana –

Înscrie-te acum!