Invitații de nuntă semi-custom

Papetaria de nuntă nu este o investiție mică. De aceea vă vom oferi o consultație gratuită și vă vom oferi o propunere adaptată nevoilor voastre. Vă vom ghida la fiecare pas pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru voi.

N—01
Alegeți designul

Uitați-vă prin colecția noastră disponibilă AICI și alegeți-va un design care se potrivește cu estetica evenimentului vostru. Invitațiile noastre pot fi personalizate prin schimbarea cartonului, culoarea plicurilor și chiar custom artwork, depinde de invitație.

N—02
Cereți o ofertă

Completați formularul nostru disponibil AICI și cereți o oferta. După ce am primit toate detaliile necesare, vom reveni în 2-3 zile lucrătoare să punem la punct toate detaliile și să va dăm o oferta de preț.

N—03
Vorbiți cu un expert

Știm că veți avea întrebări și suntem aici pentru a vă ajuta să parcurgeți întreg procesul. Vă vom ajuta să profitați la maxim de bugetul pe care îl aveți și să asigurați cea mai înalta calitate a produselor pentru papetaria voastră de nuntă.

N—04
Rezervare

După consultare, vă vom trimite contractul pentru semnat și factură de avans, ceea ce va rezerva proiectul vostru în calendarul nostru. Plata este structurată în 2 părți. 30% din valoarea proiectului în avans și 70% înainte de etapa de producție.

N—05
Design

După ce am primit textul/textele de la voi, vom începe procesul de design și vom reveni cu prima mostră digitală în 3-4 zile lucrătoare. Sunt incluse 2 revizii, orice revizie suplimentară se plătește suplimentar.

N—06
Producție

După ce au fost făcute toate modificările și avem acordul vostru pentru bunul de tipar, vă vom trimite mostra digitală finală pentru semnat și factura cu restul de plată. După confirmarea plății, ne vom apuca de producția materialelor voastre de papetărie.

Comanda acum invitatii semi-custom
Design Personalizat Complet

Sunteți interesați de invitații de nuntă care să fie în întregime despre voi? Atunci poate ar trebui să optați pentru invitațiile noastre cu design personalizat complet.

Comanda acum invitatii custom

Hai să păstrăm legătura

Dacă vrei să fii mereu la curent cu promoțiile noastre și cu ce postăm nou pe blog, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.