Invitatii personalizate complet sau invitatii semi-personalizate? Cum stiu care este varianta cea mai buna pentru mine?

In acest articol voi vorbi despre diferentele dintre cele doua si voi sublinia criteriile pro si contra. La sfarsitul acestui articol veti intelege diferenta si o sa puteti lua cea mai buna decizie pentru voi.

Invitatii semi-personalizate

Invitatiile de nunta semi-personalizate sunt in general acele invitatii care au un design prestabilit. Puteti face mici schimbari la texte, puteti modifica paleta de culori, insa layout-ul invitatiei ramane neschimbat. La invitatiile noastre cu design semi-personalizat puteti schimba si culoarea la unele ilustratii. Lucram cu grafica vectoriala ceea ce ne permite sa facem aceste schimbari. Totusi retineti ca nu este posibil la orice ilustratie.

Criterii Pro

 • Timp de productie mic.
 • Sunt mai rentabile ca pret.
 • Pot fi usor modificate pentru a se potrivi cu estetica evenimentului tau.
 • Datorita gamei largi de accesorii ce pot fi adaugate iti poti realiza o invitatie unica.

Criterii Contra

 • Nu puteti face orice modificare doriti.
invitatii personalizate cu foita aurie

Invitatii personalizate complet

Invitatiile cu design personalizat complet sunt acele invitatii pe care le realizam de la 0 pornind de la viziunea voastra. Se pot include elemente specifice pentru tine si logodnicul tau in asa fel ca, invitatiile voastre sa fie cu adevarat unice pentru povestea voastra. Discutam, planificam si venim cu un concept pentru intreaga papetarie de nunta.

Criterii Pro

 • Vei avea o invitatie de nunta cu adevarat unica.
 • Nu exista nicio limita cand vine vorba despre design sau productie.
 • Poti include elemente care au o valoare sentimentala pentru voi ca si cuplu.

Criterii Contra

 • Timp de productie mare.
 • Au un cost ridicat.
invitatii personalizate boho chic

Concluzie

In concluzie, daca nu aveti un buget prea mare pentru papetaria de nunta, atunci un design semi-personalizat ar fi mult mai potrivit pentru voi. In functie de bugetul vostru putem adauga accesorii pentru a realiza papetaria de nunta pe care vi-o doriti.

Daca iti doresti un design simplu si elegant, nu iti va fi greu sa alegi o invitatie de nunta din colectia noastra. Daca ai in minte altceva pentru invitatiile tale de nunta, poti opta pentru o invitatie de nunta cu design personalizat complet. De asemenea puteti alege un alt furnizor care sa se potriveasca mai bine cu stilul vostru si cu ceea ce va doriti sa contina papetaria voastra. (No hard feelings)

Inca nehotarati? Puteti arunca o privire la colectia noastra de invitatii de nunta chiar AICI si daca doriti sa fiti mereu la curent cu articolele noastre si cu noile modele din colectie, nu uitati sa va abonati la Newsletter-ul nostru.

Subscribe to our free newsletter

Dacă vrei să fii primul care află când adăugăm ceva nou la colecția noastră, abonează-te la newsletter-ul nostru.

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  * Add notice about your Privacy Policy here.