Invitații de nuntă semi-personalizate

Papetaria de nuntă nu este o investiție mică. De aceea vă vom oferi o consultație gratuită și vă vom oferi o propunere adaptată nevoilor voastre. Vă vom ghida la fiecare pas pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru voi.

N—01
Alegeți designul

Uitați-vă prin colecția noastră disponibilă AICI și alegeți-vă un design care se potrivește cel mai bine cu estetica evenimentului vostru. Invitațiile noastre pot fi personalizate prin schimbarea cartonului, culoarea plicurilor și chiar custom artwork, depinde de invitație.

N—02
Cereți o ofertă

Puteti completa formularul nostru disponibil AICI. După completarea formularului vom reveni in 1-2 zile lucratoare cu o oferta de pret. Vă rugăm să citiți și Ghidul nostru de personalizare pentru a vă face o idee legată de opțiunile disponibile.

N—03
Vorbiți cu un expert

Știm că veți avea întrebări și suntem aici pentru a vă ajuta să parcurgeți întreg procesul. Vă vom ajuta să profitați la maxim de bugetul pe care îl aveți și să asigurați cea mai înalta calitate a produselor pentru papetaria voastră de nuntă.

N—04
Rezervare

Dacă decideți să mergeți mai departe după examinarea ofertei, vom emite o factură pentru avans. Plata este structurată în 2 părți: 30% din valoarea proiectului în avans nerambursabili și 70% înainte de etapa de producție. În baza avansului veți primi mostra digitală.

N—05
Design

După ce am primit textele finale de la voi, vom începe procesul de design și vom reveni cu prima mostră digitală. Vă rugăm să ne oferiți 3-4 zile lucrătoare pentru acest proces. Sunt incluse 2 revizii in comanda dvs., iar orice revizie suplimentară se va taxa cu 50 lei.

N—06
Producție

După ce au fost făcute toate modificările și avem acordul vostru pentru bunul de tipar, vă vom trimite factura finală. După confirmarea plății, ne vom apuca de producția materialelor voastre de papetărie.

Termenul de producție este de:

TIPĂRIRE DIGITALĂ: 5 – 10 zile lucrătoare de la aprobarea finală a mostrei digitale și confirmarea plății.

TIPĂRIRE LETTERPRESS ȘI FOLIO: 20 – 25 zile lucratoare de la aprobarea finală a mostrei digitale și confirmarea plății.

N—07
Livrare

După ce comanda dumneavoastră este finalizată, ne asigurăm că totul este ambalat cu atenție pentru a fi livrat în siguranță. Costul transportului este suportat de client și va fi facturat pe factura finală.

Design Personalizat Complet

Sunteți interesați de invitații de nuntă care să fie în întregime despre voi? Atunci poate ar trebui să optați pentru invitațiile noastre cu design personalizat complet.

Hai să păstrăm legătura

Dacă vrei să fii mereu la curent cu promoțiile noastre și cu ce postăm nou pe blog, înscrie-te la newsletter-ul nostru.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.