Sigiliile de ceară sunt în jur de secole. Istoria sigiliilor poate fi urmărită în unele dintre cele mai vechi civilizații cunoscute.

Cu toate acestea, utilizarea de ceară în sigilii nu a avut loc până în Evul Mediu. Utilizate inițial doar de către persoane eminente precum episcopii, monarhii și purtătorii de cuvânt regali pentru autentificarea documentelor, prin secoulul XIII sigiliile de ceară au devenit mai răspândite și au ajuns să fie folosite și de oamenii obișnuiți.

Fiecare sigiliu era unic pentru proprietarul său și erau folosite adesea în locul unei semnături. Ceara era ștanțata foarte rar direct pe document. Mai obișnuit era ca acestea să fie ștampilate separat și apoi aplicate pe partea inferioară a documentului cu o panglică, un șnur sau o bandă de pergament.

În zilele noastre, sigiliile de ceară nu sunt folosite cum erau folosite odată, dar asta nu înseamnă că sunt ceva din trecut! De fapt, sigiliile au devenit foarte populare, mai ales în industria nunților.

Sigilii pentru papetaria ta de nuntă

Sigiliile de ceară sunt utilizate pentru un accent decorativ pe invitațiile de nuntă, pe meniuri, pentru a le oferi un aspect unic și clasic. Fie că vorbim de sigilii ceară rotunde, ovale sau pătrate, cu siguranță adaugă un aspect deosebit pentru orice material din papetaria de nuntă.

Dacă doriți să adăugați sigilii de ceară pe plicurile voastre de nuntă sau pe alte materiale, dar nu sunteți sigur de unde să începeți, ați venit la locul potrivit! Pentru că știm cât de mult timp implică, am decis să realizăm pentru voi sigilii de ceară autoadezive. O modalitate simplă și rapidă de a va decora papetaria de nuntă.

Va punem la dispoziție 4 modele din colecția noastră, disponibile în 7 culori. Sigiliile sunt disponibile doar pe comandă. Comandă minimă este de 25 de bucăți. Termenul de livrare variază între 3-7 zile lucrătoare.

În continuare, îți voi prezența modelele noastre de sigilii de ceară autoadezive.

1. Sigilii ceara – model “floricica”

sigilii de ceara cu model floricica pentru invitatii de nunta

2. Model “crenguta de maslin”

sigilii de ceara cu crenguta de maslin pentru invitatii nunta

3. Model “with love”

sigilii de ceara cu modelul with love pentru invitatii de nunta

4. Sigilii ceara – model “coronita”

sigilii de ceara cu model coronita pentru papetaria de nunta

Modelele din colecția noastră pot fi achiziționate din magazinul nostru online disponibil AICI. Dacă ai un model pe care ți l-ai dori gravat pentru sigiliile tale, nu ezita să ne scrii pe adresa de e-mail office@literalmente.ro sau pe facebook AICI.

O zi fabuloasă!

Corina.