Meniuri de nuntă? Am nevoie de ele?

Când vine vorba de decorul nunții, sunt convinsă că ați planificat totul cu grijă până la ultimul detaliu. Aranjamentele florale, farfuriile, scaunele, etc. Dar, ca majoritatea mirilor ați uitat de meniurile pentru nuntă.

Dacă stai să te gândești, și meniurile de nuntă fac parte tot din decorul nunții. Degeaba ai mers pe un design simplu și elegant pentru decorarea meselor, dacă vii și pui un carton kitschos cu meniul de mâncare și meniul de băuturi. Mai bine nu îl mai pui deloc.

Dacă ești la fel de pasionată de detalii ca și mine și vrei să îți surprinzi invitații, îți voi prezența în continuare 10 idei pentru designul meniurilor tale de nuntă. De la opțiuni de hârtie unice, la suporturi controversate. Aceste meniuri nu au fost doar meniuri, ci au servit ca piese atrăgătoare ale decorului de nuntă.

  1. Meniu de nuntă scris pe frunze

Dacă ai un număr restrîns de invitați și un buget mic pentru papetăria de nuntă, poti alege varianta de meniu scris pe frunze.

meniuri nunta pe frunze

2. Meniuri nuntă pe hârtie translucidă

Hârtia translucidă, în opinia mea va fi mereu de efect. Poți alege varianta de meniuri individuale, la care să adaugi și numele fiecărui invitat.

Sursa foto: Mathilda Lundin

3. Meniuri nuntă pe carton bumbac

Meniuri și place carduri, cu numele invitaților cusut de cartonul de bumbac.

meniuri nunta pe carton bumbac

Sursa foto: Paige Jones Photography

4. Meniuri nuntă de grup

Dacă ai accente de o anumită culoare la nuntă, poți alege varianta unui meniu de grup printat pe un carton care se va potrivi de minune cu decorul nunții tale.

meniuri nunta de grup

Sursa foto: State of Reverie 

5. Meniuri nuntă individuale

Un meniu individual simplu este oricând o alegere potrivită. Îl poți integra ușor în orice decor.

meniuri nunta individuale

Photo: Shannen Natasha

 6. Meniuri nuntă Plexiglas

Un meniu de nuntă pe Plexiglas poate arată oricând fabulos. Fie că alegi sa il folosești ca decor la intrarea în locație sau să îl așezi pur și simplu în farfurie.

Sursa foto: United With Love 

Sursa foto: Brides

7. Meniuri nuntă in ramă foto

Poți merge pe un meniu de nuntă simplu, printat pe carton și să îl pui într-o ramă potrivită cu restul decorului. În funcție de câți invitați ai la masă, este suficient să pui 2, 3 pe fiecare masă.

meniuri nunta in rama foto

Sursa foto: PirouettePaper

8. Meniuri nuntă cu sigiliu personalizat

De când au apărut sigiliile de ceară, trebuie să recunosc că le-aș folosi la orice. Fie că optezi pentru meniuri individuale sau meniuri de grup, sigiliul este un accesoriu care va înfrumuseța orice papetărie.

Sursa foto: stylemepretty

Photo: Lauren Kearns

9. Meniu pe oglindă

Un meniu scris pe oglindă cu siguranță va capta atenția invitaților tăi. Îl poți folosi foarte ușor că element de decor.

Sursa foto: Brides

10. Meniu de nuntă scris pe uși

Am lăsat ce e mai bun la sfârșit. Pe departe una dintre cele mai bune idei, în opinia mea. Ceva diferit de acele clasice dreptunghiuri de hârtie. Meniu de nuntă scris pe uși.

meniuri nunta pe usa

Photo: Autumn Cutaia Photography

Sper că ți-au plăcut ideile prezentate. Dacă ești în căutare de ceva diferit pentru nunta ta și vrei să colaborăm, ne poți trimite un mesaj prin pagina noastră de contact disponibilă AICI.

Sau ne poți trimite un e-mail pe adresa noastră la office@literalmente.ro

Colaborăm cu viitori miri pentru a crea întreaga papetărie de nuntă ( invitații, meniuri, place card-uri, panouri, etc.) pentru evenimentul vostru.

Subscribe to our free newsletter

Dacă vrei să fii primul care află când adăugăm ceva nou la colecția noastră, abonează-te la newsletter-ul nostru.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

    * Add notice about your Privacy Policy here.