Invitații de nuntă personalizate complet

Îți place stilul nostru pentru invitațiile de nuntă, dar îți dorești ceva cu adevărat unic pentru voi? În acest caz puteți opta pentru o invitație cu design personalizat complet și vom include elemente specifice care să te definească pe tine și pe logodnicul tău.

Transpunem povestea voastră pe hârtie

Nu există nicio limită atunci când vine vorba de un design personalizat. Discutăm înainte pentru a ne da seama de estetica evenimentului vostru și ce anume v-ați dori să includeți în materialele de papetărie. Pornind de la 0, vom crea un design special pentru voi.

Vrei un design complet personalizat?

Completează formularul nostru și hai să stabilim împreună toate detaliile.

Procesul nostru

DISCUTIE

Procesul designului personalizat începe prin a discuta și a explora soluțiile care vă descriu cel mai bine pe voi și estetica evenimentului vostru, respectând în același timp și bugetul vostru. După completarea formularului inițial vă vom enumera opțiunile disponibile. Putem ajusta opțiunile în funcție de necesități. Odată ce am stabilit toate detaliile vă vom trimite un contract și factură pentru avans. Avansul reprezintă 30% din valoarea proiectului și începutul colaborării noastre.

DESIGN

Vom realiza designul invitației voastre în două faze: schiță și mostră. Prin schițele inițiale vă vom arăta per ansamblu cum va arăta invitația de nuntă explorând stilul și viziunea voastră. Când ajungem la un numitor comun, vom crea primul design și vă vom arăta prima mostră digitală. După revizii și modificări, finalizăm toate detaliile și vom pregăti documentul/documentele pentru etapa de producție.

PRODUCȚIE

Următoarele etape sunt doar despre lucru manual și atenția la detalii. Având la dispoziție toate materialele necesare este timpul ca papetăria voastră să prindă viață. După ce invitațiile sunt printate, plicurile realizate și toate accesoriile puse la punct, ne apucăm de asamblarea invitaților. Cu toate invitațile băgate în plic și sigilate, le ambalăm cu grijă și le trimitem la voi.

INVESTIȚIE

Ofertele de preț și propunerile noastre se bazează pe tirajul dorit, metoda de tipărire, materialele folosite, accesorii (sigiliu, plic, interior plic, panglică, învelitoare, etc) și complexitatea proiectului. Investiția în papetăria de nuntă pentru clienții care aleg opțiunea de design personalizat complet variază între 800 Euro – 2500 Euro +.