Transpunem povestea voastră pe hârtie

Pasiunea pentru design, artă şi frumos a contribuit la naşterea brandului Literalmente. 

Povestea acestuia a început în anul 2020 într-o cameră de apartament. Mai apoi, dorințele de extindere ale Corinei şi Ancăi au început să se împlinească pas cu pas. În prezent, Literalmente are propriul atelier de lucru, unde realizarea manuală a invitațiilor de nuntă şi a întregii papetării pentru evenimente dă şansa viitorilor miri să trăiască o experiență unică în una dintre cele mai importante zile din viața lor.

„Credem în dragostea adevărată şi admirăm mereu romantismul încrederii celor doi încununat prin cel mai important eveniment al relației, nunta.”

Despre noi

CORINA

Am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Business si Turism, Cursurile de Graphic Design in cadrul StepIt Academy precum și Cursurile de Caligrafie.

Literalmente Studio a prins viață prin decizia de a-mi combina pasiunea pentru scrisul de mana cu pasiunea pentru designul grafic. Am știut dintotdeauna că prin această chemare către artă, design, dar și lucrul manual, pot oferi elemente deosebite și unice. Tot ceea ce fac are scopul de a dărui oamenilor amănunte particulare care să se îmbine armonios pentru momente de neuitat.

Scopul meu aici este să dau viață poveștii tale.

ANCA

Odată cu finalizarea studiilor la Universitatea de Arte din București și încheierea cursurilor de design din cadrul Atelierelor Ilbah și DallesGo, am ales sa mă alătur și să investesc în proiectul Literalmente.

Fiind un brand născut din pasiune, ceea ce realizăm în mediul acestuia ne dă oportunitatea de a cunoaște oameni deosebiți și de a face parte din viețile acestora. Pasiunea pentru artă și frumos mă definește, astfel, satisfacția cea mai mare o am atunci cand creez un produs și știu că prin acesta ofer bucurie oamenilor.

Studioul nostru

Considerăm că, produsele și calitatea muncii noastre este capabilă să traducă dragostea și grija nespusă pe care o avem față de noi și clienții noștri. Doar în procesul de design și producție suntem capabili să transmitem recunoștința pe care o avem față de viață și cele care ne permit să ne trăim visul de a crea ceva unic și deosebit în fiecare zi.