Papetărie de botez personalizată

Fiecare eveniment poartă în detalii povestea pe care vrei să o transmiți invitaților. Papetăria de botez narează, prin culori, model și stilul caligrafiei, pașii pe care copilul tău îi va face în cercul de oameni în care ai încredere. Indiferent dacă alegi din colecția noastră sau un design complet personalizat, ne asigurăm că evenimentul va avea o papetărie premium care să-l definească. 

Cel mai mare eveniment din viața celui mic

Apariția unui nou membru al familiei are propriile emoții distincte, puternice și fragile în același timp. Odată cu sosirea pe lume a micuțului, îi simți și mai aproape pe oamenii care-ți sunt dragi. Botezul este prima petrecere în care el are rolul principal, iar invitațiile și papetăria pe care le creăm sunt în deplin acord cu această sărbătoare. 

Cauți papetăria potrivită pentru botezul micuțului tău?

Completează formularul și cere o ofertă care-ți transformă viziunea în realitate.

Creațiile noastre

INVITAȚII

Pentru că primul contact al oaspeților tăi este cu invitația pe care o primesc, aceasta setează atât așteptările, cât și aspectul general al evenimentului. Colecția noastră cuprinde o sferă largă de modele potrivite ocaziei, dar poți opta și pentru un design complet personalizat. Folosim doar materiale calitative, iar recomandarea noastră este să le armonizezi cu restul papetăriei și chiar cu elementele decorative ale petrecerii. 

MENIURI

Știm că, pentru invitați, una dintre atracțiile principale ale botezului micuțului tău este masa festivă la care vor participa. De aceea, aprecierile pentru interesul acordat unui meniu aspectuos și corect structurat nu se vor lăsa așteptate. Ca în cazul invitațiilor, poți alege unul dintre modelele noastre sau putem stabili împreună noul design. Ne pasă de mediul înconjurător, de aceea folosim carton reciclabil premium, plăcut la atingere și printabil pe ambele părți.

RĂVAȘE

Dacă îți dorești ca ocazia să fie memorabilă și să te bucuri de o experiență profund personalizată, răvașele pentru botez sunt alegerea perfectă. Lucrate manual, cu delicatețe, acestea pot fi individualizate fie cu numele oaspeților, fie cu niște mesaje pe care le consideri drăguțe. Indiferent de decizia pe care o iei, poți sta fără griji, invitații vor fi uimiți, iar originalitatea ta apreciată.

Completează formularul și cere o ofertă sau scrie-ne cu ce informații îți putem fi de folos.

Cum ati auzit de noi? *