Transformă pasiunea pentru scrisul de mână într-un hobby creativ

 

Scrisul de mână este o artă pe care fiecare dintre noi o poate învăța. Acesta necesită exercițiu și răbdare, dexteritatea cultivându-se pe parcurs. Caligrafia este despre eleganță, structuri, unduiri diverse ale literelor scrise de mână și jovialitate în crearea propriului stil. 

Noi utilizăm caligrafia modernă pentru invitații de nuntă, la elemente de papetărie. Dacă ai nevoie de o nouă provocare, un hobby nou sau simți că ai putea să realizezi ceva frumos cu ajutorul ei,  îți oferim șansa să înveți această artă.

Cursul de caligrafie modernă este în format ONLINE, astfel poți învăța într-un loc în care te simți confortabil și care îți oferă starea de spirit necesară inspirației. 

De asemenea, poți accesa cursul oricând vei avea timp și alături de câte persoane îți dorești.

Pret: 490 lei 

Ce vei învăța:

  • Cum să îți construiești bazele pentru scrierea cu toc și peniță,

  • Vei înțelege drumul de la instrumentele adecvate până la tușele de bază,

  • Vei trece de la învățarea alfabetului literelor mici la a celui cu majuscule.

Prețul cursului este de 490 de lei și durează aproximativ 2h.

După înscriere îți vom trimite suportul de curs în format PDF cu toate informațiile despre instrumentele și materialele necesare. 

Cursul include: 

  • Foi de lucru cu întreg alfabetul și tușele de bază pentru a te ajuta să îți formezi memoria musculară,
  • Instrucțiuni scrise și video despre tot ce ai nevoie să știi pentru a obține liniile caracteristice caligrafiei cu toc și peniță,
  • Liniatură necesară pe care o poți printa ori de câte ori ai nevoie pentru a-ți fi mult mai ușor să exersezi.

Literalmente este un proiect de antreprenoriat social, astfel că o parte din investiția ta în acest curs va fi redirecționată către susținerea unor proiecte sociale din județul Dâmbovița.