Nunta boho este pentru cei care își doresc un eveniment plin de viață, diferit de majoritatea evenimentelor. Această estetică îmbrățișează un vibe relaxat, unde oamenii se pot simți bine și se pot bucura cu adevărat de evenimentul la care participă.

Elemente de decor țesute, rochii aerisite, buchete de flori în cascadă, pălării și coronițe de flori. Acest stil este pentru cuplul creativ, cu spirit liber care dorește să aibă o nuntă neconvențională.

Materialele naturale, obiectele de decor și aranjamentele florale vă pot ajuta să transformați o nuntă tradițională într-o nuntă în stil boho.

Gândiți-vă la franjuri, la macrame și la o paletă de culori în tonuri pământii, amestecate cu o abordare liberă în privința nunții tradiționale. Invitații nu au cum să plece fără o amintire plăcută.

Combinarea culorilor și combinarea texturilor este ceea ce face acest stil, unic.

Va las aici câteva fotografii de la ultimul proiect la care am participat, care sper să vă inspire pentru viitorul vostru eveniment. Gășiți mai jos lista cu toți furnizorii care au participat la acest eveniment, iar daca aveți nevoie de ajutor cu planificarea evenimentului vostru, puteți apela cu încredere la Muguri de Pin pentru un decor de poveste.

Comunitatea Boho

Locație: BOHO , Fotografii: Light Veils, Decor & styling: Muguri de Pin, Caligrafie: Literalmente, Costum mire: The Man’s Book, Pantofi mire: Nedelcu Marian, Candy Bar: Dulcipass, Litere volumetrice: Fabrica de Litere, Modele: Ira Volkivskaia, Daniela Olos, Căni enamel: Mug Stories, Farfurii ceramică: Victoria Finala, Macrame: Daga Macrame, Rochie Boho: Style Up, Pălării: Amizade, Ciocate: Geanina Dănilă, Rochie cu cocoș: Zori the Brand, Rochie de mireasă: Atelier de Frumos, Lumânări: Mo Candles, Accesorii mireasă: Accesorii Fermecate, Elemente decor: Natura Living, Față de masă pictată: Pânze AleseBar trabucuri: Cigar Bar Evenimente

cani enamel pentru o nunta boho
setup masa nunta boho
mireasa boho
decor nunta boho cu obiecte de decor din materiale naturale
setup de masa pentru o nunta boho cu macrame
ciocate boho mireasa
costum mire boho
photocorner nunta boho cu material scris caligrafic, cort macrame si pampas
trabucuri decor evenimente pentru o nunta boho
photocorner nunta boho chic

Aceste idei pentru nuntă sunt cu siguranță unele dintre favoritele noastre și sper că v-au plăcut la fel de mult cum ne-au plăcut și nouă!

Weekend plăcut!

Corina.

Subscribe to our free newsletter

Dacă vrei să fii primul care află când adăugăm ceva nou la colecția noastră, abonează-te la newsletter-ul nostru.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

    * Add notice about your Privacy Policy here.