Place carduri în aceeași tematică cu nunta voastră, esențiale pentru a crea o experiență de neuitat. Pe lângă scopul pe care îl servesc, de a indica fiecărui invitat la ce masă trebuie să se așeze, un design bun, va îmbunătăți semnificativ decorul nunții.

Place cardurile sunt în general niște cartonașe pliate, cu numele fiecărui invitat. Cu toate acestea, suntem de părere că un mod minunat de a adăuga un alt grad de personalizare la nunta voastră este prin intermediul lor. Puteți aloca locul invitaților, prin moduri care vor fi cu adevărat memorabile.

De exemplu, puteți fi creativi și puteți utiliza materiale neașteptate, cum ar fi plexiglas, fructe, frunze, etc. În acest fel, place cardurile sunt un mod de a-i face pe cei dragi să se simtă bineveniți.

În continuare voi prezența 5 idei creative pe care le puteți folosi, care nu implică hârtie sau carton deloc. Atâta timp cât place cardurile voastre sunt personalizate, niciun mediu nu este în afara limitelor.

1. Frunze pe post de place carduri

Florile joacă un rol foarte important în ziua ta cea mare, așa că, o metodă creativă și ușor de realizat este să te joci cu frunzele pe care le poți folosi pe post de place carduri. Putem caligrafia numele fiecărui invitat pe diverse frunze, în funcție de plantele alese pentru nuntă.

Frunze caligrafiate pe post de place carduri
Sursa foto: Wedding Chicks

2. Lamai caligrafiate

Când viața îți dă lămâi, fă o limonadă! 😅 Lămâile sunt o tematică perfectă pentru nuntă în orice moment al anului. Plus că, pot fi integrate foarte ușor în decorul nunții și pot servi pe post de place carduri memorabile.

lamai caligrafiate pe post de place carduri

Sursa foto: DearsLovers

3. Plexi folosit pe post de place carduri

Place cardurile voastre pot lucra în tandem cu celelalte elemente. Putem folosi plexiglas caligrafiat cu numele fiecărui invitat.

place carduri din plexiglas
Sursa foto: SOMEPLACE WILD

4. Macarons

Cine nu iubește macaronsii?? Bine fie, poate sunt câteva persoane. Dar, de cele mai multe ori, oamenii iubesc să fie întâmpinați cu ceva dulce. Ce poate fi mai deosebit, decât niște macaronsi caligrafiati? Și da, se pot mânca și după ce au fost scriși.

macarons caligrafiat pe post de place card
Sursa foto: Ryan Ray

5. Scoici caligrafiate

Dacă evenimentul vostru are loc la mare, puteți opta pentru varianta de scoici caligrafiate.

place carduri din scoici
Sursa foto: MAI

Sunteți în căutare de mai multă inspirație? Găsiți AICI un articol cu 10 idei creative pentru meniurile de nuntă.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru realizarea place cardurilor voastre de nuntă, nu uitați suntem aici să va ajutăm!

O zi minunată!

Corina.

Subscribe to our free newsletter

Dacă vrei să fii primul care află când adăugăm ceva nou la colecția noastră, abonează-te la newsletter-ul nostru.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

    * Add notice about your Privacy Policy here.